2021

NY dato: 6. – 7. oktober,
Nytt sted: Vikingskipet, Hamar

- sikter mot 100 utstillere

Går mot ny rekordutstilling!!

- Vi har passert 90 utstillere pr 4. mai april og det er vi meget godt fornøyd med. Mange potensielle nye utstillere har kontaktet oss og må se an utviklingen de neste ukene men de varsler at de har som mål å bli med på høstens store horeca-Møteplassen i 2021. Vi har flere spennende nyheter på gang og følg med i magasinet HORECA, eller horecanytt​.no Innhold blir presentert fortløpende.

Vi som arrangør er fortalt at dette blir mest sannsynlig årets første, og største Møteplass innen hele horeca-markedet og sammen med bl.a NHO Reiseliv Innkjøpskjeden ønsker vi å sette fokus på: «Hvordan gjenåpne AS Norge etter pandemien».

Pr. dato er det ca 72 påmeldte utstillere, og arrangør har som mål å nærme seg 100 bedrifter til dørene åpnes i oktober.

Vi planlegger en forsvarlig, trygg og god Møteplass for både besøkende og utstillere, og satser på at vaksineprogrammet og andre tiltak gjør at vi kan kjøre messen. 

Vi starter opp uttegningen av stand-området i starten av mai, og vil prioritere de som er påmeldt til da. Siden messen er flyttet til Vikingskipet tar arrangør imot påmeldinger fortløpende, og vi tegner inn nye utstillere der det er plass.

Her kan dere se hvem som er påmeldt pr. 4. mai 2021.

Vil du være med som utstiller, trykk her!