2025

15- 16. oktober 2025
Vikingskipet, Hamar

Kjetil styrer showet

Høstens store HORECA-møteplass nærmer seg og det blir en innholdsrik og god Møteplass for både offentlig og privat sektor.

Stor variasjon av utstillere, og spesielt gøy er det å se responsen fra NHO Service og Handel både mht utstillere, men også faglig tyngde, sier en begeistret prosjektleder Konrad Sel

Vi har godt over 100 utstillere og flere «messer i messen» der vi forventer flere utstillere. Dette er innen øl, vin og brennevin og to større aktører som samler norske råvareprodusenter fra hele landet.

-Er det fortsatt noen bedrifter som ønsker å være utstillere så har vi plass, men fint å få disse inn i messekartet så raskt som mulig, sier Konrad Sel

-Vårt mål er å være den mest tids- og kostnadseffektive Møteplassen innen HORECA Norge, fortsetter han.

Bli utstiller: trykk her

Kjetil Krogstad er en ledende eksplosjon av kreativitet og glede som skal ha en stram regi gjennom messen. Bedre ambassadør for kaffe-koppen skal men lete lenge etter. 

Sannhetens øyeblikk:
For arrangør er selve dialogen mellom utstillere og den besøkende som er det viktigste. Med bl.a NHO Reiseliv og NHO Service og Handel blir det økt fokus på korte, informative seminarer.

Hva skjer etter valget?
Hvordan påvirker AI og robotisering HORECA-bransjen?
Hvordan skal vi motivere og rekruttere og drive arbeidsinkludering?
Fokus på Matsvinn, bærekraftig bransje og beredskap

Som vanlig skal vi arrangere Asko Norges Cup i kokkefaget, samt servitør og reiselivsfag.
Samt kåre Innlandet beste kokk 2025.

Arrangøren håper alle setter av 15 – 16. oktober og reiser til Hamar.

For ytterliggere informasjon: Konrad Sel, 920 32 175 konrad@​expohamar.​no