2021

27. – 28. oktober,
Utstillingsplassen, Hamar

- sett fokus på Matsvinn og økonomi

Onsdag 23. oktober 

10.0018.00 ASKO Servering Norges Cup for kokkelærlinger


13.0013.30 Seminar:

Styreleder i Asko-gruppen og Oslo‹s miljøambassadør Torbjørn Johannson brenner for bærekraft og miljø.

- deler sine erfaringer med å gjøre Oslo grønnere, samt gir helt sikkert gode råd og ideer til hva vi kan gjøre i Innlandet!

PÅMELDING TIL SEMINARET: trykk HER

Torsdag 24. oktober 

10.0016.00 Kåring av Innlandskokken (mesterskap for faglærte kokker i Innlandet)


13.0013.30 Seminar:

Det kastes mat for mange milliarder kroner per år i Norge!

Erik Vold fra Matvett presenterer KuttMatsvinn2020, serveringsbransjens eget initiativ for å redusere matsvinnet med 20 % innen 2020.

Erik vil dele erfaringer fra prosjektet og gi råd om hvordan serveringssteder kan redusere matsvinnet, og ved det oppnå økt lønnsomhet i egen virksomhet. 

PÅMELDING TIL SEMINARET: trykk HER


Sted: 2 etg Amfi i Storsalen Scandic Scene

Mer info: Oppsøk NHO‹s og Matsvinn sin stand nr. 59 og 60 for mer informasjon