
10.00−17.00 Åpningstider publikum
10.00−17.00 Øl, vin, sprit, drikke området åpent for alle med skjenkebevilling
-åpent kun onsdag.
10.00−16.00 Kokkekonkurranser. HVEM BLIR INNLANDETS BESTE KOKK ?
-Pågår hele dagen, stand 126. Kom å se de beste kokkene i arbeid!
Kåring av Innlandskokken ‑mesterskap for faglærte kokker i Innlandet
10.00−16.00 NM Maskinoppvask, kvalifisering
Kvalifisering, innledende runder, nye heat hver hele time, stand 125
Påmelding og mer info: trykk HER
10.45−11.15 Åpningskonferanse
Tema: Etter valget 2025 – bemanning, innleie og rekruttering
Moderator: Jon Kristiansen, regionsdirektør NHO Innlandet med flere spennende deltakere
Sted: Hovedscenen stand 111 ved inngangen.
Påmelding og mer info: trykk HER
12.00−13.00 Robotisering, digitalisering og AI
Alexander Haneng er ekspert på digital strategi, innovasjon og bærekraft, og jobber som Direktør for Innovasjon og Bærekraft i NHO Service og Handel.
Sted: Kossauditoriet
Påmelding og mer info: trykk HER
13.00−13.30 Hvordan forberede seg til matsvinnloven, privat sektor
Matvett informerer og diskuterer
Sted: Hovedscenen stand 111 ved inngangen
Mer info kommer her.
18.00−21.00 Utstillermiddag
Sted: Vikingskipet
Påmelding og mer info: trykk HER