
10.00−16.00 Åpningstider publikum
10.00−15.00 NM Maskinoppvask, semiefinaler og finale
10.00−15.00 ASKO Servering Norgescup
Konkurranser for både kokk- og reiselivslærlinger, samt servitørkonkurranse for videregående elever ved restaurant- og matfag. Stand 126
11.00−11.30 Etablering av fagforum
Orienteringsmøte om etablering av et fagforum for kokker, servitører, bartendere, baristaer og øvrig reiselivsmedarbeidere. Mer info kommer.
12.00−12.30 Hvordan forberede seg til matsvinnloven, offentlig sektor
Matvett informerer og diskuterer
Sted: Hovedscenen stand 111 ved inngangen
Mer info kommer her.
12.00−13.00 Bærekraft og økonomisk utvikling i Bransjen Storkjøkkenleverandør, HoReCa og Institusjon
Få innsikt i nøkkeltall og utviklingstrekk for Storhusholdningsbransjen – presentert av NHO Service og Handels analyseansvarlig Knut Erik Rekdal.
Sted: Kossauditoriet
Påmelding og mer info: trykk HER
13.00−14.00 Offentlige anskaffelser, Samarbeid privat og offentlig sektor
Lær om regelverk, utfordringer og muligheter i offentlige innkjøp – med særlig vekt på storhusholdning, mat og utstyr.
Sted: Kossauditoriet
Påmelding og mer info: trykk HER
13.00−15.00 Sertifisering FSE med førstehjelp
Få FSE-sertifisering og praktis HLR-opplæring mens du er på messen.
Sted: Kinnarps
Påmelding og mer info: trykk HER
14.00−15.00 Sertifisering varme arbeider med slukkeøvelser
Ta kurs i varme arbeider med slukkeøvelser – rask og enkelt mens du er på messen.
Sted: Kinnarps
Påmelding og mer info: trykk HER