2025

15- 16. oktober 2025
Vikingskipet, Hamar

10.0016.00 Åpningstider publikum

10.0015.00 NM Maskinoppvask, semiefinaler og finale

10.0015.00 ASKO Servering Norgescup

Konkurranser for både kokk- og reiselivslærlinger, samt servitørkonkurranse for videregående elever ved restaurant- og matfag. Stand 126

11.0011.30 Etablering av fagforum

Orienteringsmøte om etablering av et fagforum for kokker, servitører, bartendere, baristaer og øvrig reiselivsmedarbeidere. Mer info kommer.

12.0012.30 Hvordan forberede seg til matsvinnloven, offentlig sektor

Matvett informerer og diskuterer

Sted: Hovedscenen stand 111 ved inngangen

Mer info kommer her.

12.0013.00 Bærekraft og økonomisk utvikling i Bransjen Storkjøkkenleverandør, HoReCa og Institusjon

Få innsikt i nøkkeltall og utviklingstrekk for Storhusholdningsbransjen – presentert av NHO Service og Handels analyseansvarlig Knut Erik Rekdal. 

Sted: Kossauditoriet

Påmelding og mer info: trykk HER

13.0014.00 Offentlige anskaffelser, Samarbeid privat og offentlig sektor

Lær om regelverk, utfordringer og muligheter i offentlige innkjøp – med særlig vekt på storhusholdning, mat og utstyr.

Sted: Kossauditoriet

Påmelding og mer info: trykk HER

13.0015.00 Sertifisering FSE med førstehjelp

Få FSE-sertifisering og praktis HLR-opplæring mens du er på messen.

Sted: Kinnarps

Påmelding og mer info: trykk HER

14.0015.00 Sertifisering varme arbeider med slukkeøvelser

Ta kurs i varme arbeider med slukkeøvelser – rask og enkelt mens du er på messen.

Sted: Kinnarps

Påmelding og mer info: trykk HER